Naravna zdravilišča v Sloveniji - aktivne počitnice za vsakogar

Slovenija je kljub majhni površini polna naravnih bogastev, od zdravilnih učinkovtermalnih voda do ugodnih klimatskih razmer in nedotaknjenega naravnega okolja. Ne glede na to, kam vas bo zanesla pot, povsod boste lahko uživali v blagodejnih učinkih in gostoljubju slovenskih naravnih zdravilišč.

Na Štajerskem boste našli največ slovenskih naravnih zdravilišč. V izjemno ugodno klimo zelenega Pohorja, med vinorodne gorice, jezera in polja vas vabi kar sedem term in zdravilišč.

Pomurje pokrajina sta kot nalašč za kolesarski izlet z družino, kulinarične specialitete in zdravilne termalne vode pa so le del razlogov, zaradi katerih se boste zaljubili v prekmurske terme in zdravilišča.

Mediteranska klima, ki ugodno vpliva na dihala, lepota kraškega sveta in pogled na morje naj vas zvabijo na Primorsko. Tam vas pričakujeta dve slovenski naravni zdravilišči. 

Dolenjska, dežela zidanic in zelenega Jurija, po kateri se vije lepotica Krka, ima bogato tradicijo termalizma in termalnih voda. Gostoljubno vas bodo sprejeli v dveh slovenskih naravnih zdraviliščih. Največje terme pa boste našli v Posavju, kjer se združita Krka in Sava.

Naravna zdravilišča
Active Slovenia © 2015.