x Active Slovenia | Smučarski center Thermana Laško

Thermana Laško  

Laško | Savinjska

Thermana Laško

Thermana d.d.
Zdraviliška cesta 6
3270  Laško
T: +386 3 423 20 00
F: +386 3 423 20 10
E: info@thermana.si
W: www.thermana.si


map Ogled na karti

Thermana Laško - Družba dobrega počutja

Thermana Laško vam nudi dva ločena kompleksa s termalno vodo: Termalni Center Hotela Thermana Park Laško in Kopališče Hotela Zdravilišče Laško.

Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke. Pod stekleno kupolo so na voljo: bazen z valovi, rekreacijsko masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka, otroško vodno zabavišče, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippov kotiček, tobogan. Na zunanjih površinah so na voljo: rekreacijsko masažni bazen, povezan z notranjim, plavalni bazen, otroški bazen, kristalni bazen, vodna drča,tobogan.

V hotelu Zdravilišče Laško se prepričajte o zdravilni, skrivnostni moči termalnih vrelcev našega Kopališča. Plavanje, podvodna masaža, vodna rekreacija ali pa prepuščanje toplim sončnim žarkom na terasi zunanjega bazena so nepozabni trenutki sproščenosti in umirjanja stresa. V notranjem kompleksu so na voljo: terapevtski bazen, masažni bazen, otroški bazen in Kneippov kotiček. Na zunanjih površinah sta na voljo: rekreacijsko masažni bazen, otroški bazen z obvodnim igriščem.

SKi FunFon

Vremenska napoved

3. 3. 4. 3. 5. 3.

POP
17 °C


0
m/s

DOP
-4 °C


0
m/s

POP
16 °C


8
m/s

DOP
- °C


-
m/s

POP
- °C


-
m/s


Active Slovenia © 2015.