Nepozabna doživetja na Zreškem Pohorju

Krvavec | Gorenjska

6. 10. 2016

VESELE NEDELJE NA ROGLI

03. 07. 2016: Kovaški piknik z ansamblom Vera & Originali
na zabavni način nadaljuje tradicijo kovaštva na Zreškem Pohorju. Namenjen je predvsem druženju zaposlenih v delniški družbi, njihovim družinam in prijateljem. Z dobro glasbo, odlično kulinariko ter športnimi in zabavnimi tekmovanji je zabava zagotovljena.

10. 07. 2016: Vesela nedelja z ansamblom Donačka bo povezalo številna društva, ki delujejo Občini Zreče ter obiskovalcem predstavilo številne dejavnosti, ki jih društva izvajajo bodisi za dvig kvalitete življenja domačinov, zabavnejše preživljanje prostega časa gostov in obiskovalcev ter  za ohranjanje kulturne in naravne dediščine.
17. 07. 2016: Šoferska nedelja z ansamblom Selfi band
je praznik slovenskih šoferjev in avtomehanikov. Program, poleg zabave, druženja, odličnih jedi in dobro ohlajene pijače, vključuje tudi zbor in ešalon uniformirancev, povorko »old- timerjev«, prikaz varne vožnje, blagoslov vozil, srečelov in še marsikaj.
24. 07. 2016: Uniturjev družinski dan s skupino Čuki
bodo zaznamovale številne animacijske vsebine, namenjene vseh generacija. V tekaški delavnici ter v kolesarski delavnici v Bike parku in na cross-country progi za družine se bodo udeleženci seznanjali s različnimi tehnikami teka in kolesarjenja, primerno opremo, zdravim način prehranjevanja za rekreativne športnike ipd. Pomerili se bodo v mini olimpijadi za družine ter se sprehodili po Škratovi učni poti.

31. 07. 2016: Pašni piknik z ansamblom Slovenski zvoki
je tradicionalni prireditev, na kateri se obiskovalci seznanijo s opravili pohorskih pastirjev. Zabavni program popestrijo s šaljivimi »kmečkimi« igrami in tekmovanji, Pohorsko olimpijado … Pestro kulinarično ponudbo bo nadgradila še ponudba lokalnih izdelkov na tržnici pohorskih dobrot.
31. 07. 2016: Košnja na star način
bo obudila eno izmed starodavnih kmečkih opravil, ki v današnjem času vse bolj tone v pozabo. Seveda ne bo manjkalo dobre glasbe, zabave in pristne pohorske kulinarike.

7.8.2016: Lepa nedelja z ansamblom Navihanke
vabi k maši v cerkev Jezusovega spremenjenja na gori na Rogli, ki jo bo daroval nekdanji mariborski nadškof dr.  Franc Kramberger. Maši bo sledilo zabavno popoldne.
14. 08. 2016: Praznik pohorskega lonca z ansamblom Naveza
bo med odličnimi kuharji »okronal« najboljšo ekipo v pripravi edinega pravega Pohorskega lonca. Skrbno izbrane sestavine - meso, ječmen, krompir in jurčki sestavljajo po mnenju mnogih zmagovalno kombinacijo okusov Rogle. Ob tekmovanju v pripravi Pohorskega lonca bodo obiskovalci uživali v tržnici dobrot pridelanih na pohorskih kmetijah in prikazu domače obrti. Ocenjevanju Pohorskih loncev bo sledila pokušina.

21. 08. 2016: Gobarski praznik
je tradicionalna prireditev na Rogli, povezana z gobami in gobarjenjem. Gobarski navdušenci se bodo podali, skupaj s člani Mikološkega društva iz Zreč, nabirati gobe v okoliške gozdove. Ob strokovni pomoči bodo nabrane gobe prepoznavali in jih uredili v razstavo. Vsem obiskovalcem bo na voljo pester izbor gobjih jedi.

 
POLETJE V TERMAH ZREČE

25. 06. 2016: Otvoritev poletne sezone na kopališču Term Zreče (Pool Opening )
Fantastična zabava z animatorji, prvo srečanje z maskoto Žabcem Zrečkom, poletna animacija na bazenu, top DJ glasba in igre, da te kap (vojna vodnih balončkov, tekmovanje v SUP-anju, izziv na »slacklinu«, drseče tekmovanje, bazenski bingo, vodni poligon, vodna aerobika, vlečenje vrvi v vodi, »wet fun«, XXXL spomin …).
Poletni večeri na ploščadi Term Zreče
vsako soboto z dobro glasbo, odličnim domačim sladoledom ter izbrano ponudbo osvežilnih pijač in prigrizkov.
02. 07. 2016: Večer Harmonike
06. 07. 2016: Duo generacija
16. 07. 2016: Duo generacija
23. 07. 2016: Ice Band
30. 07. 2016: Ice Band
06. 08. 2016: Večer harmonike
13. 08. 2016: Gemaj
20. 08. 2016: Simfonični orkester Akord
03. 09. 2016: Duo Solei

Prisrčno vabljeni na Roglo, kjer vas poleg zabavnih in športnih prireditev pričakujejo blagodejna klima, zdravilni zrak ter temperatura, ki tudi v najhujši vročini le redko preseže 23°C ter v Terme Zreče, kjer vas poleg zabavne in osvežujoče sprostitve ob termalnih bazenih, razvajamo v Idili, Wellness & Spa centru, vam lajšamo bolečine in druge tegobe v Medicinsko-rehabilitacijskem centru ter vam pričaramo ugodje ob odličnih kulinaričnih mojstrovinah in vrhunskih vinih.

audemars piguet replica watches

Nepozabna doživetja na Zreškem Pohorju
Bookmark and Share
Več novic
Active Slovenia © 2015.